واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

خروج ۳۸۶ تبعه آمریکایی از غزه

یک مقام مصری به رسانه آمریکایی خبر داد، انتظار می‌رود که روز شنبه (امروز) حدود ۷۳۰ شهروند خارجی شامل اتباع آمریکا و انگلیس از غزه خارج شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 04
کد خبر: ۲۱۱۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، با گذشت دو روز از بیانیه وزارت خارجه مصر درباره تدارک برای خروج حدود 7 هزار تبعه خارجی از غزه، خبرها از احتمال خروج حدود ۷۳۰ شهروند خارجی طی امروز حکایت دارد.

 

شبکه «سی‌ان‌ان» روز شنبه (امروز) در گزارش تازه خود درباره تحولات جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان، خبری به نقل از یک منبع مصری درباره خروج اتباع خارجی از غزه منتشر کرد.

 

این مقام مصری که نامش فاش نشده، خبر داد که انتظار می‌رود روز شنبه (امروز) حدود ۷۳۰ تبعه خارجی از طریق گذرگاه رفح، غزه را ترک کنند.

 

این رسانه آمریکایی در گزارش خود افزود، منبع مصری اعلام کرد که قرار است ۵۵ شهروند مصر، ۳۸۶ تبعه آمریکایی، ۱۱۲ شهروند بریتانیایی، ۷۷ فرانسوی و ۱۵۱ شهروند آلمانی امروز غزه را ترک کنند.

 

انتشار این خبر در شرایطی صورت گرفته که روز پنجشنبه هفته گذشته، وزارت خارجه مصر از تحرکات این کشور به منظور خارج کردن حدود ۷ هزار نفر از اتباع خارجی از نوار غزه خبر داده بود.

 

در بیانیه وزارت امور خارجه مصر تاکید شده بود که این کشور از طریق گذرگاه رفح در حال آماده شدن برای تسهیل تخلیه نزدیک به ۷ هزار شهروند خارجی از بیش از ۶۰ کشور در غزه است.

 

به دنبتال حملات شدید رژیم صهیونیستی به فلسطینیان به ویژه ساکنان نوار در محاصره غزه،تحرکات کشورهای مختلف برای خارج کردن اتباع خود از غزه شدت گرفته است.

 

پیشتر، «وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری روز پنجشنبه در پاسخ به این سوال که آیا طرح‌های تخلیه در حال آماده‌سازی است، گفت که وزارت خارجه چین «اهمیت زیادی برای ایمنی اتباع چینی در آنجا قائل است و برای ارائه هرچه بیشتر کمک در تماس بوده است».

 

سخنگوی وزارت خارجه چین افزود که این کشور با طرف‌های مختلف برای کمک کردن به روند خارج شدن در اسرع وقت اتباع چین از غزه، در حال هماهنگی است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار